Azuro VAR 407 DL 910x460x120cm ovaal zwembad

Het Azuro VAR 407 DL ovaalvormig zwembad is verkrijgbaar in de luxe houtkleurig dubbellaags gecoat stalen uitvoering in 5 verschillende maatvoeringen, eventueel optioneel te voorzien van een dikke 0,5mm liner en 120cm diepte. Dit model wordt geleverd met een duidelijke handleiding voor een vlotte installatie. Dit zwembad is geschikt voor opbouw alsmede inbouw.

€ 2.199,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2815

Azuro VAR 407 DL 910x460x120cm ovaal zwembad

Ruim rond familiezwembad

Dit Azuro VAR 407 DL houtkleurig ovaalvormig zwembad heeft een standaardformaat met een afmeting van 910x460 cm en een hoogte van 120 cm, ideaal om in de zomer met familie of vrienden te genieten van een lekkere duik. Geniet van een middagje lachen en onbeperkt waterspelletjes in deze Azuro VAR 407 Deluxe zwembad.

Zwembaden die van dit VAR DL materiaal zijn gemaakt, hebben een vrij lange levensduur dankzij de dubbel gecoate stalen uitvoering van 0,5mm dikte, mits goed verzorgd en onderhouden. Het heeft een zeer elegante en moderne esthetiek, met houtkleurig versierde wanden die een vleugje verfijning toevoegen. In tegenstelling tot PVC-zwembaden met de gebruikelijke blauwe voering, streeft het VAR DL model ernaar zich te onderscheiden van de rest met een unieke esthetiek die niet onopgemerkt zal blijven.

Dit VAR DL 407 dubbellaags gecoate stalen zwembad wordt geleverd met een extra dikke liner van 0.5 mm en duidelijke handleiding voor een vlotte installatie en is geschikt voor zowel inbouw als opbouw. 

 

Azuro VAR DL 407 910x460x120cm zwembad

Om op de grond te worden geïnstalleerd, moet het oppervlak voldoen aan een reeks kenmerken waarmee de structuur kan worden verhoogd. Het moet een stevige, stijve en vlakke vloer zijn, die de stabiliteit van het zwembad garandeert. De aanwezigheid van een betonnen basis is niet essentieel, aangezien het een staalconstructie is,

Als u ervoor kiest om het zwembad in te graven, krijgt u een resultaat dat meer lijkt op dat van een constructiezwembad. Het is een iets meer tijdrovender proces. Om je Azuro Rattan zwembad in te graven moet je het gat in de grond maken en rekening houden met de ruimte die nodig is voor de locatie van bepaalde elementen van het zwembad, zoals de skimmer en trapuitrusting.

 

Het zeer ruime ovaalvormig familiezwembad bij uitstek.

 

 

Dubbele Coating

Zwembaden die van dit VAR DL materiaal zijn gemaakt, hebben een vrij lange levensduur dankzij de dubbel gecoate stalen uitvoering van 0,5mm dikte, mits goed verzorgd en onderhouden. Het heeft een zeer elegante en moderne esthetiek, met Rattan versierde wanden die een vleugje verfijning toevoegen.

 

Dolphin PoolBot PB35

Kenmerken

  • Afmetingen: 910 x 460 x 120cm.
  • Watercapaciteit (90%): 45.000 L.
  • Eenvoudig op te zetten of in te graven.
  • Corrosiebestendig dubbelzijdig behandeld metalen frame.
  • Inclusief liner van 0,5mm, kleur blauw
  • UV bestendig
  • Uniek ovaalvormig ontwerp en materiaal.
  • Geschatte montagetijd: 120 minuten
  • Geschatte vultijd: 9 uur
  • Voorbereid voor skimmer plaatsing

 

Meer informatie
Merk Azuro
Kleur Bruin
Breedte (cm) 460
Hoogte (cm) 120
Lengte (cm) 910
Gewicht 200.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Azuro VAR 407 DL 910x460x120cm ovaal zwembad
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!