Kayak Hydro-Force Cove Champion

Zalig peddelen op het water in deze kajak. Lekker alleen in alle rust van het water en de natuur om je heen genieten terwijl je sportief bezig bent. Zie je het al voor je? Deze opblaasbare kajak van Bestway is gemaakt van stevig PVC. Omdat je hem nog moet oppompen, neemt hij weinig ruimte in je bagage in. De kajak heeft 3 luchtkamers en is uitgerust met een 1-persoonszitje. De afmetingen zijn 275 x 81 x 45 cm en hij kan een gewicht tot maximaal 100 kilo dragen. In de doos zit ook een peddel en een luchtpomp waarmee de kano zo is opgepompt. In het onwaarschijnlijke geval dat er een gaatje komt in het stevige materiaal, zit ook een reparatiesticker inbegrepen.
Bestway Hydro-Force Kayak Ventura – 2 personen

Bestway Hydro-Force Kayak Ventura – 2 personen

Bestway Hydro-force Treck X2 raft set - 3 personen

Bestway Hydro-force Treck X2 raft set - 3 personen

€ 99,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2569

Zalig peddelen op het water in deze kajak. Lekker alleen in alle rust van het water en de natuur om je heen genieten terwijl je sportief bezig bent. Zie je het al voor je? Deze opblaasbare kajak van Bestway is gemaakt van stevig PVC. Omdat je hem nog moet oppompen, neemt hij weinig ruimte in je bagage in.

De kajak heeft 3 luchtkamers en is uitgerust met een 1-persoonszitje. De afmetingen zijn 275 x 81 x 45 cm en hij kan een gewicht tot maximaal 100 kilo dragen. In de doos zit ook een peddel en een luchtpomp waarmee de kano zo is opgepompt. In het onwaarschijnlijke geval dat er een gaatje komt in het stevige materiaal, zit ook een reparatiesticker inbegrepen.

 

Meer informatie
Merk Bestway
Kleur Blauw
Breedte (cm) 81
Hoogte (cm) 45
Lengte (cm) 275
Gewicht 12.700000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kayak Hydro-Force Cove Champion