Aquabot K300 zwembadrobot

Breng het reinigen van uw zwembad naar een hoger niveau met de Aquabot K300 zwembadrobot. Aquabot heeft de nieuwste technologie verwerkt in de K-serie. De Aquabot K300 werkt voor u en reinigt de bodem, wanden en de waterlijn zeer grondig voor zwembaden tot 15 meter. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u op eenvoudige wijze uw zwembadrobot verplaatsen.

Met de aanschaf van de Aquabot K300 zwembadrobot geniet u van:
Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
"14 dagen bedenktijd"

€ 1.349,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2308

Breng het reinigen van uw zwembad naar een hoger niveau met de Aquabot K300 zwembadrobot. Aquabot heeft de nieuwste technologie verwerkt in de K-serie. De Aquabot K300 werkt voor u en reinigt de bodem, wanden en de waterlijn zeer grondig voor zwembaden tot 15 meter.

Met de meegeleverde APP ondersteuning kunt u op eenvoudige wijze uw zwembadrobot verplaatsen en instellen.

De Aquabot zwembadrobots uit de K-serie zijn uitgerust met 2 tractie motoren en één zuigmotor van de nieuwste generatie, dit resulteert in het verbeteren van de prestaties, de kracht alsook de verplaasting in complexere zones van het zwembad.

Het voordeel van de K-300 zwembadrobots is de filtratie door middel van filtercartridges. Deze bestaan uit een driedemensionaal doekfilter waarvan de krullen alle microdeeltjes vasthouden. Deze filtratie levert een reinigingsniveau tot 4x beter dan normale filtercartridges en vergemakkelijkt het reinigen van de cassettes. Deze zijn vele malen makkelijker te reinigen dan de traditionele zwembadrobot filterzakken. Bovendien worden er standaard 2 soorten soorten filtercartridges meegeleverd; een voor fijn, en een voor grof vuil. Deze filtercartridges zijn vanaf de bovenkant van de zwembadrobot te bereiken waardoor deze robot zich makkelijker laat reinigen dan andere zwembadrobots.

Normaal zitten er 2 borstels op een zwembadrobot maar de K300 zwembadrobot is uitgerust met maar liefst 3 schoonmaakborstels; aan de voorkant, aan de achterkant en in het midden. Tevens kunt u de zuigmonden verstellen voor het optimaliseren van de zuiging en het te reinigen vuil. In het geval van zwembaden in de buurt van een strand of zanderige omgevingen, moet de zuigstukmond verlaagd worden om zo alle soorten deeltjes op te zuigen (bladeren, zand). Hierdoor bent u verzekerd van een schoon zwembad.

De Aquabot K300 zwembadrobot beschikt over een weektimer. Met deze functie kan je de zwembadrobot automatisch laten starten aan zijn onderhoud. Je kan kiezen uit de opties: elke dag, om de 2 dagen of om de 3 dagen.

Transportwagen
Met de K300 wordt er een luxe transportwagen meegeleverd. Deze is gemaakt van een zware kwaliteit kunststof gecombineerd met aluminium, daarnaast zijn de wielen van rubber waardoor deze makkelijk verrijdbaar en te hanteren is. Hierdoor is uw zwembadrobot goed opgeborgen en het snoer kan hier ook mooi aan worden opgehangen.

Gyroscoop
De K300 zwembadrobot is tevens uitgerust met een gyroscopisch navigatiesysteem wat zorgt voor een optimale programmering van de bewegingen. Het zwembad wordt nog effectiever gescand en de bodemzuiger is in staat om in betere lijnen door het zwembad te lopen. Een voordeel aan de gyroscoop functie is dat de bodemzuiger hierdoor erg flexibel en handzaam is voor alle vormen en soorten zwembaden. Door de effectiviteit van dit systeem verliest de zwembadrobot geen tijd op hindernissen en hellingen en in hoeken.

 

Limpiafondos Aquabot K 200 Limpiafondos Aquabot K 300
  Aquabot K 100 Aquabot K 200 Aquabot K 300
Artikelcode RE2B-K100 RE2D-HURB-K2097 RERD-HURB-K3097
Zwembadgrootte Tot 15-20 meter lang (elke vorm of oppervlak) Tot 15-20 meter lang (elke vorm of oppervlak) Tot 15-20 meter lang (elke vorm of oppervlak)
Reiniging Bodem + wandhoeken Bodem, wanden en waterlijn Bodem, wanden en waterlijn
Reinigingscyclus (h) 1,5 / 2 1,5 / 2 1,5 / 2 / 2,5
Filtertype 4D hyperfijn microfiber filter 4D hyperfijn microfiber filter 4D hyperfijn microfiber filter
Filtertoegang Toegang tot de top, Easy Top Toegang tot de top, Easy Top Toegang tot de top, Easy Top
Afstandsbediening - APP Nee Ja Ja
Aantal borstels 4x PVA 4x PVA 4x PVA
Extra borstel Nee Ja, vibrerende borstel van PVC Ja, vibrerende borstel van PVC
Aquasmart Ja Ja Ja
Gyroscoop Ja Ja Ja
Voeding < 29 Volt, SPS 100 < 29 Volt, SPS 100 Básico < 29 Volt, SPS APP
Energieverbruik < 150 Watt < 150 Watt < 150 Watt
Platform 2 tractiemotoren en 1 zuigmotor 2 tractiemotoren en 1 zuigmotor 2 tractiemotoren en 1 zuigmotor
Capaciteit 19 m3/h 19 m3/h 19 m3/h
Kabellengte 18 m 18 m 18 m inclusief Swivel
Verstelbare spuitmond Ja, tot twee keer zoveel zuigkracht Ja, tot twee keer zoveel zuigkracht Ja, tot twee keer zoveel zuigkracht
Capaciteit externe timer Ja, ondersteunt ook externe timer Wifi Ja, ondersteunt ook externe timer Wifi Ja, ondersteunt ook externe timer Wifi
Gewicht 8 kg 8,5 kg 8,5 kg
Transportwagen Ja Ja Ja
Garantie 5 jaar 5 jaar 5 jaar
Prijs 799 € 1149 € 1349 €

Meer informatie
Merk Aquabot
Kleur Wit
Breedte (cm) 50
Hoogte (cm) 51
Lengte (cm) 48
Gewicht 8.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aquabot K300 zwembadrobot
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!