Sugar Valley Oxilife OX 3 - 200m³

Met de Sugar Valley Oxilife OX3 bespaart u een hoop tijd en moeite aan uw het onderhoud van uw zwembad. Chemicaliën en chloortabletten zijn door dit systeem overbodig. Enkel wat badzout toevoegen aan het zwembad voldoet voor de reiniging. Het zout verlaat het water alleen tijdens het zwemmen en het spelen van de filters.

Sugar Valley Oxilife OX 2 - 120m³

Sugar Valley Oxilife OX 2 - 120m³

Sugar Valley Vistapool WIFI Module

Sugar Valley Vistapool WIFI Module

€ 2.399,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1183

Met de Sugar Valley Oxilife OX3 bespaart u een hoop tijd en moeite aan uw het onderhoud van uw zwembad. Chemicaliën en chloortabletten zijn door dit systeem overbodig. Enkel wat badzout toevoegen aan het zwembad voldoet voor de reiniging. Het zout verlaat het water alleen tijdens het zwemmen en het spelen van de filters. Waterverdamping heeft geen effect op het zoutniveau. Hierdoor wordt uw bad continu gezuiverd terwijl u geniet van de tijd die u hiermee bespaart.

De Sugar Valley Oxilife combineert de hydrolyse techniek met laag zoutgehalte elektrolyse voor een ultieme desinfectie van uw zwembad met minimale chloorproductie. Ook beschikt dit systeem over een smart cell. Hiermee weet hij exact wanneer er voldoende zout in het zwembad aanwezig is. Bij een gebrek aan zout schakelt het systeem de hydrolyse functie in. Uw zwembad moeiteloos schoon en helder dankzij de Oxilift van Sugar Valley.

Hydrolyse
De HD zuivert het water door het toepassen van hydrolyse. Een techniek die de chemische verbinding tussen water (H2) en zuurstof (O) verbreekt door de elektrische spanning. Negatief geladen zuurstof ionen trekken naar de positief geladen elektrode toe. Tijdens dit proces ontstaan er diverse ionen die een oxiderende, desinfecterende werking hebben. Dankzij de toevoeging van koper en zilver ionen wordt de effectiviteit van de hydrolyse vergroot. De koper-zilver ionisatie heeft zeer sterke anti-bacteriële en algendodende eigenschappen. In combinatie met de krachtige oxidatie van het hydrolysesysteem ontstaat een waterbehandeling die zonder toevoeging van chemicaliën uw zwembad, zwemvijver en natuurvijver moeiteloos schoonmaakt en houdt.

Kenmerken

  • Voor zwembaden tot 200m³
  • Intelligent regelsysteem
  • Bestuurd vier externe apparaten
  • Zelfreinigend systeem
  • Titanium coating op metalen delen
  • Te bedienen via smartphone en tablet
Meer informatie
Merk Sugar Valley
Kleur Groen
Breedte (cm) 22
Hoogte (cm) 27
Lengte (cm) 11,5
Gewicht 1.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sugar Valley Oxilife OX 3 - 200m³
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!