Raycop RS PRO - UV + Antibacteriële cleaner

Raycop RS PRO is de eerste handheld UV+ antibacteriële stofzuiger met dubbele desinfectie van matrassen en beddengoed. Van Raycop RS PRO is aangetoond dat het allergenen, bacteriën, virussen en mijten verwijdert door middel van een UVC-ontsmettingslamp en droge heteluchtsterilisatie van 60 °C stoomloze hitte. Raycop stofzuigers maken gebruik van gepatenteerde RayClean ™ technologie, een nieuw ontwikkelde UltraPulse pulsborstel en perfecte PureAir HEPA filtratie.

€ 239,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2654

Raycop RS PRO UV+ is een originele antibacteriële stofzuiger, ontworpen door een arts. Het is bewezen dat bacteriën en mijten die ernstige ziekten en allergieën veroorzaken bij kinderen en volwassenen, verdwijnen. De Raycop-stofzuiger met zijn unieke gepatenteerde reinigingssysteem, UVC-desinfectielamp en speciale vorm reinigt de bedden, matrassen en beddengoed van allergenen op een chemicaliënvrije manier. Met zijn efficiëntie en functionaliteit is Raycop de marktleider in Japan geworden met meer dan 3 miljoen verkochte stofzuigers.

 

Hoe werkt Raycop RS PRO UV+

1. De UVC kiemdodende lamp produceert ultraviolette stralen van 253,7 nm. UVC-straling vernietigt bacteriën, virussen, schimmels en roeit mijten en andere ziektekiemen die de katalysator zijn voor verschillende allergieën, astma en andere gezondheidsproblemen.
2. Twee krachtige vibrerende kloppers trillen met 4000 slagen per minuut en geven miljoenen mijten af ​​die zijn gehaakt in matrassen, kussens, gestoffeerde meubels en ze grondig.
3. De draaiende borstel helpt zichtbaar vuil, zoals stof, mensenhaar en dierenhaar, van de te reinigen oppervlakken te verwijderen.
4. Optimale zuigprestatie verwijdert effectief vuil in een plastic, water-wasbare container. 
5. De tweetraps micro-allergische filtratie met HEPA-filter H13 vangt 99,7% van alle verontreinigingen, inclusief microdeeltjes, veilig en efficiënt op en laat ze niet terug in de atmosfeer. 

 

Allergie is een ziekte van het immuunsysteem
Allergie is een overdreven, onevenredige reactie van het immuunsysteem van het lichaam op stoffen die we vaak tegenkomen in onze omgeving. Deze stoffen worden allergenen genoemd. Dit kunnen mijten, stuifmeel, dierenhaar of gewone voedselingrediënten zijn.

  • verstopte neus (allergische rhinitis)
  • verschillende soorten huideczeem en huiduitslag
  • roodheid en jeuk of zwelling van de ogen (allergische conjunctivitis)
  • vernauwing van de trachea, bronchiën, kortademigheid, soms letterlijk een astma-aanval (astma)
    Astma

 

Astma
Astma is een ernstige ziekte die de luchtwegen aantast en langdurige (chronische) inflammatoire betrokkenheid veroorzaakt. Artsen hebben de afgelopen tien jaar de hoogste groei doorgemaakt en meer dan 10% van de kinderen heeft deze ziekte.

Bronchiale astma is een ontstekingsziekte van de luchtwegen, waar de luchtwegen smaller worden. De ziekte wordt meestal veroorzaakt door allergie. Astma veroorzaakt verslechtering van de ademhaling en ademnood.

 

Mijten
Mijten zijn ongenode gasten in elk huis. Ze voeden zich met huidschilfers die elke dag van onze slaap vallen (1,5 g huid per dag en ongeveer 0,3 - 0,45 kg per jaar). Ze gedijen in vochtige en warme omgevingen zoals onze bedden, matrassen, beddengoed, gestoffeerde meubels en tapijten. In de natuur worden mijten vernietigd door hun natuurlijke vijanden en worden ze ook vernietigd door de zonnestralen; Mijten overleven en reproduceren beter in matrassen en beddengoed, omdat het vocht en de warmte van het menselijk lichaam enkele uren aanhoudt. Mijtfaeces bevatten een sterk allergeen dat ernstige ziekten zoals astma, allergieën en verschillende soorten eczeem kan veroorzaken.

 Mijten worden het best onder een microscoop op een donkere achtergrond gezien. Ze hebben een afgeronde vorm en groeien tot ongeveer 0,1 mm. Mijten worden gedragen door een stroom lucht die wordt gegenereerd tijdens normale activiteiten door het hele huis en wordt het best beheerd in matrassen en beddengoed

De gemiddelde levensduur van de mijt duurt 20-40 dagen. Een vrouwelijke mijt produceert 60-100 eieren per dag in vijf weken van zijn leven. Tijdens de levensduur produceert elke mijt meer dan 2000 uitwerpselen met een sterk allergeen.

 

UVC (ultraviolet) licht
UVC (ultraviolet) licht is elektromagnetische straling met een golflengte korter dan zichtbaar licht. De UVC-straling gegenereerd in de buis gemonteerd in de Raycop-stofzuiger geeft een groot aantal onzichtbare ultraviolette stralen vrij (golflengte 253,7 nm). Dit licht beschadigt het DNA van huisstofmijten en insecten en vernietigt daarmee hun vermogen om zich te vermenigvuldigen en ziekten te veroorzaken.

UVC-licht doodt allerlei soorten bacteriën, virussen, schimmels, maar ook schimmels. Dit licht bevindt zich op slechts een korte afstand en uit onderzoeken blijkt dat slechts 2 seconden voldoende is voor een UVC-stofzuiger om bacteriën en andere ziektestriggers te vernietigen.

Het vermogen om 99,9% van de bacteriën, schimmels, virussen en mijten te vernietigen is te wijten aan het gebruik van een UVC-desinfectielamp in combinatie met andere functies - vibrerende kneder / borstel, krachtige afzuiging en micro-allergische HEPA-filter H13. Raycop is de enige stofzuiger die een UVC-lamp gebruikt. De effecten van Raycop-stofzuigers zijn bewezen door Charles University in Praag, evenals duizenden tevreden gebruikers wereldwijd.

 

Meer informatie
Merk Raycop
Kleur Wit
Breedte (cm) 31,6
Hoogte (cm) 17,2
Lengte (cm) 37,4
Gewicht 2.200000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Raycop RS PRO - UV + Antibacteriële cleaner