SiFly R - Rider ECO

Ervaar de sensatie als je door het water vliegt met een snelheid van maar liefst 25 km/u. De SiFly R - Rider ECO heeft een vaartijd tot 75 minuten, waarmee je tot ongeveer 20 km kunt afleggen. Dit geeft je de vrijheid om onbeperkt te verkennen.

Het medium volume van 98 l zorgt voor een goed drijfvermogen, waardoor mensen tot 110 kg boven het wateroppervlak blijven, terwijl de kleinere omtrek zorgt voor agressieve bochten en bewegingsvrijheid.

Het hart van het board is een extreem duurzame interne constructie. De mooie buitenvorm is opgebouwd uit slagvast en schokabsorberend schuim met gesloten cellen. Het is gevormd in een stalen mal, waardoor perfectie in elke unit wordt gegarandeerd en afval en de gevolgen voor het milieu tot een minimum worden beperkt.

Het zachte dek is veilig envergevingsgezind als je erop valt, maar toch stijf genoeg zodat je het board gemakkelijk kunt besturen.

Bij aanschaf van een eFoil ontvangt u een waardecheque voor een gratis eFoil les.

Leverbaar vanaf februari 2023.

€ 5.999,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
3359

DE GEMAKKELIJKSTE MANIER OM TE BEGINNEN MET VLIEGEN!

 

 

The most user-friendly eFoil on the market

Geniet van het magische gevoel van geruisloos boven het water vliegen! Ervaar levitatie met deze milieuvriendelijke en emissievrije sport, die de lokale omgeving beschermt. Wacht niet op wind of golven, sluit gewoon de batterij aan en begin met foilen.

woman on e-foil board

Wil je een veelzijdig en gemakkelijk mee te nemen board dat licht aan je voeten is, maar toch uitzonderlijk stabiel tijdens de vlucht en op het water is? Als het antwoord op deze vraag ja is, dan is het 107 L EPP - SiFly Rider board jouw perfecte match!

 

SiFly R - Rider ECO

Mooi formaat soft-top board dat betaalbaar is met compromisloze kwaliteit en prestaties.

Het medium volume van 98 liter zorgt voor een goed drijfvermogen, waardoor mensen tot 110 kg boven het wateroppervlak blijven, terwijl de kleinere omtrek agressieve bochten en bewegingsvrijheid mogelijk maakt. Het hart van het board is een extreem duurzame interne constructie.

De prachtige buitenvorm is gemaakt van slagvast en schokabsorberend schuim met gesloten cellen. Het is gevormd in een stalen mal, waardoor perfectie in elke eenheid wordt gegarandeerd en afval en het milieueffect tot een minimum worden beperkt.

Het zachte dek is veilig en vergevingsgezind als je erop valt, maar toch stijf genoeg zodat je het board met gemak kunt besturen.

Het hart van het board is een extreem duurzame interne constructie. De mooie buitenvorm is opgebouwd uit slagvast en schokabsorberend schuim met gesloten cellen. Het is gevormd in een stalen mal, waardoor perfectie in elke unit wordt gegarandeerd en afval en de gevolgen voor het milieu tot een minimum worden beperkt.

 

SiFly E - Rider

SiFly R - Rider ECO

SiFly R - Rider

Afmetingen (LxB) 190 x 78 cm 165 x 70 cm 165 x 70 cm
Gewicht 15 kg 12 kg 12 kg
Gewichtsbereik berijder tot 160 kg tot 110 kg tot 110 kg
Volume 170 liter 107 liter EPP 120 liter
Snelheid tot 45 km/u tot 25 km/u tot 45 km/u
Accu lithium-ionbatterij 44,8 Ah / 58,8V lithium-ionbatterij 58,8V lithium-ionbatterij 44,8 Ah / 58,8V
Bereik 40 km 20 km 30 km
Materiaal Koolstofvezel en glasvezelcomposiet met een lichte EPS-kern EPP Koolstofvezel en glasvezelcomposiet met een lichte EPS-kern
Batterijduur 120 min. 75 min. 120 min.
Oplaadtijd 2,5 uur 3 uur 2,5 uur
Bb Talkin optioneel optioneel optioneel
Service Gratis controlecheck na 12 mnd Gratis controlecheck na 12 mnd Gratis controlecheck na 12 mnd
Garantíe 24 maanden 24 maanden 24 maanden

 

 

Voel het surfen op een eFoil. Zweven boven het water zonder wind of golven, een echte ervaring.


 
 

Onze conclusie voor de Hobot 388De baanbrekende alles-in-één technologie

 

In een oogwenk klaar om te varen. In plaats van te worstelen met bouten en kabels of elektrische stekkers, is de SiFly R - Rider ECO volledig ontworpen om de setup tot een absoluut minimum te beperken. Rol je SiFly R - Rider ECO gewoon het dichtstbijzijnde strand op, haal je PowerFlight Cell-batterij uit de compacte draagtas, klik hem erin, en je bent klaar om te eFoilen.
 
Na de eerste 12 maanden dient er een controle te worden uitgevoerd op uw eFoil. Deze controlecheck kunnen wij voor u uitvoeren middels onze eFoil specialisten – zeg maar onze echte waterratten. Hierin worden alle rubbers en contactpunten gecontroleerd en in overleg met u vervangen. Dit voorkomt onnodige problemen zoals bijvoorbeeld lekkage of vochtproblemen. Hierna is uw eFoil weer klaar voor gebruik en kunt u de komende maanden met een gerust hart het water op.
Meer informatie
Merk SiFly
Kleur Oranje
Breedte (cm) 68
Lengte (cm) 165
Gewicht 12.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SiFly R - Rider ECO
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!