Sublue Whiteshark Tini + Swii Kickboard 158Wh

Ontdek de onderwaterwereld op Curacao met de WhiteShark Tini en Swii Kickboard. Een belevenis voor het hele gezin.

De WhiteShark Tini is een modulaire onderwaterscooter die barrières doorbreekt als nooit tevoren. Extreem krachtig en duurzaam, zonder de bank te breken. Met het modulaire ontwerp van WhiteShark Tini kun je eenvoudig twee scooters aan elkaar bevestigen om het vermogen te verdubbelen en het plezier te verdubbelen. Bovendien is de WhiteShark Tini in combinatie met de Swii kickboard perfect voor het hele gezin.

Normale prijs € 849,00 Speciale prijs € 799,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2716

WhiteShark Tini is een modulaire onderwaterscooter die barrières doorbreekt als nooit tevoren. Extreem krachtig en duurzaam, zonder de bank te breken. Met het modulaire ontwerp van WhiteShark Tini kun je eenvoudig twee scooters aan elkaar bevestigen om het vermogen te verdubbelen en het plezier te verdubbelen. Bovendien is WhiteShark Tini perfect voor het hele gezin.

Krachtig door het water glijden

Ga lekker snel tot wel 7,2 km p/u door het water, is daarnaast voorzien van 2 versnellingen en geniet van de onderwereld tot wel 60 minuten op een volle accu. Met zijn enkele propeller (Basic versie) of de dubbele propeller uitvoering (Professional versie), haal gewoon de bedieningshendel over en u bent vertrokken.

Modulair Ontwerp: verdubbel de kracht, verdubbel het plezier

Met het unieke modulaire ontwerp van WhiteShark Tini kun je eenvoudig twee scooters aan elkaar bevestigen om het vermogen en het plezier te verdubbelen. Door twee scooters aan elkaar te koppelen, kunnen ervaren duikers door het water vliegen, waardoor het de snelste scooter met twee motoren op de markt is.

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk

WhiteShark Tini kan worden aangepast aan uw behoeften. Of u nu links- of rechtshandig bent, u kunt de bedieningshendels eenvoudig verwisselen om aan uw voorkeuren te voldoen. Net zoals het gemakkelijk aan te passen is, is het ook gemakkelijk te demonteren. Je hoeft je zeker niet druk te maken over de kleine dingen.

Plezier voor het hele gezin

WhiteShark Tini is de perfecte metgezel voor een dag op het strand of in het zwembad in de achtertuin. Met een opblaasbaar kickboard met een ingebouwde draadloze controller die gemakkelijk te gebruiken is en die je gewoon kunt indrukken en gaan. WhiteShark Tini, de meest ideale onderwaterscooter, voor waterliefhebbers van alle leeftijden.

Maak verbluffende onderwateropnamen

Laat geen enkel moment ongedocumenteerd voorbijgaan. WhiteShark Tini is compatibel met zowel actiecamera's als smartphones met behulp van de actiecamerabevestiging. Zorg ervoor dat je elke duik vastlegt zodat je familie en vrienden ervan kunnen genieten.

Blijf drijven

WhiteShark Tini heeft een bevestigbare drijver waarmee uw onderwaterscooter kan blijven drijven, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u hem kwijtraakt. Bevestig de drijver voor een positief drijfvermogen om te snorkelen en door het water te vliegen of maak hem los om tot 20 meter diep te duiken om het prachtige onderwaterleven te verkennen. 

Beleef het op Curacao

met de Sublue Whiteshark Tini + Swii Kickboard

Meer informatie
Merk Sublue
Kleur Wit
Breedte (cm) 37,5
Hoogte (cm) 13,5
Lengte (cm) 55
Gewicht 6.000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sublue Whiteshark Tini + Swii Kickboard 158Wh
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!