SNEL en PERSOONLIJK

Snel contact via WhatsApp

Stel je vraag via WhatsApp aan een van onze medewerkers. U ontvangt snel en correct antwoord op de gestelde vragen. Onze WhatsApp servicedienst is dagelijks bereikbaar van 09:00 - 20:00 uur van maandag t/m zondag.

We houden van het helpen van mensen en dat zien we terug in onze klantbeoordelingen via onze WhatsApp dienst. Onze klanten geven ons een 9,7, mede door onze reactiesnelheid waarbij uw vraag al binnen enkele minuten wordt opgepakt en beantwoord. 

 

Wat is WhatsApp?

WhatsApp is een chatdienst, waarmee je berichten kunt uitwisselen tussen iPhone, Android en Windows Phone. Het is vergelijkbaar met sms, maar omdat je de berichten via mobiel internet verstuurt kost het je geen sms’jes. Ook kun je ermee bellen. Je hebt een iPhone met minimaal iOS 9 nodig om de chatapp te kunnen gebruiken. De app is niet te vinden in de App Store op een iPod touch en iPad, omdat het gekoppeld is aan een mobiel telefoonnummer en simkaart. Je hebt dus een smartphone met telefoonfunctie en actieve simkaart nodig.

Je kan ook WhatsApp op de iPad gebruiken, maar daarvoor moet je gebruikmaken via een omweg. De chatdienst werkt ook op de desktop pc via de desktop-app van WhatsApp of via WhatsApp Web. In beide gevallen heb je hiervoor een iPhone of andere smartphone nodig. Je kan de berichtendienst ook in de auto gebruiken, dankzij de CarPlay-versie van WhatsApp.